PORTVIEW, Durres

Punime te muratures.

Suvatimet e bendeshe.

Shtresa e llustres se bashku me pllakat, hidroizolim ballkoneve dhe banjove, veshje pllakash ne banjo

Termoizolimi i taraces.

Veshje e shkalleve me mermer.

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites